Imorgen drar jeg til Bergen. Min fødeby og stedet som jeg forsatt besøker med veldig mange gode minner. Jeg skal kun på snarvisitt denne gangen på grunn av veldig travel uke. NRK Førkveld har invitert meg som gjest på Kvinnedagen og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har vært der før, les bare HER.

Jeg fikk mail fra de i dag og sitter i skrivende stund og forbereder meg. Gjestene skal velge et tema, les bare deler av mailen her:

Du kjem jo til oss i Førkveld for å snakke litt om vekas aktuelle saker i lag med Einar Øverenget, me gler oss til det! Malen vår er at de vel dykk kvar sin person de vil prate om, me vel ei aktuell sak. Det er satt av ca 10 min i sendinga som blir fordelt på dei tre sakene. Spørsmålet mitt til deg er derfor – kva person har du lyst å dra fram av dei som har vore i mediebiletet den siste veka?
Hva er den første tanken/nyheten som slår deg? Jeg har to forslag. Pupp til folket eller Skofterud som ikke fikk premie under Vasaloppet.
Tar imot alle innspill….jeg er veldig usikker på hva jeg skal velge.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.