Jeg kan ikke annet enn å juble. Det er helg om få timer og morshjertet mitt jubler. Den siste uken har vært av det altfor travle slaget og hodet mitt må nullstille seg litt. Har vi ikke alle det sånn innimellom? Jeg booket flere greier den siste uken uten å sjekke om jeg hadde tid…..i sum ble det litt for mye. Tre reisedager og masse møter. Jeg er et slips som sitter på kontoret og drømmer meg bort.

På slike dager får jeg dårlig samvittighet for jentene i Chills. Med en gang jeg føler jeg ikke er der for de 100% kjenner jeg på det faktum at jeg er leder. Jeg må ha tid med de og derfor skal jeg nå invitere de med på helgekaffekos. Vi må kose oss litt, ha litt lattertid. Uten jentene på kontoret, som nå har blitt supplert med noen flere karer, så hadde jeg ikke hatt noen hyggelig hverdag. Derfor ekstra viktig å ta vare på de…..syntes jeg.

Maleriet har i dag blitt mitt. Det som henger på kontoret mitt, malt av Trudy Wigand. Kjøpt, betalt og hengt opp. Jeg blogget om bildene før, men du ser det i bakgrunnen på nesten alle bilder jeg tar fra kontorpulten min.

Jeg er usikker på om jeg skal ta det med meg hjem men enn så lenge får det blomstre på kontorveggen. Jeg elsker det!! Virkelig! Jeg vet akkurat hvor det skal henge hjemme. I den nyoppussa loftstuen blir det rett og slett perfekt. Er det ikke fine bilder? Det oppe til høyre er mitt…..bare mitt. LIKER! Akkurat nå venter jentene….jeg stikker. GOD HELG, vi blogges nok hehe
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.