Sakte men sikkert begynner loftstuen å ta form. Vi er IKKE i mål, det er helt sikkert, men det skjer litt hver uke nå. Travle dager for de eldste i heimen gjør at vi må gjøre ting litt etter litt. Idag skal jeg dra å shoppe litt med datter sånn at hun kommer et skritt nærmere ett ferdig rom. På mandag kommer faktisk Dagbladet og intervjuer meg om denne oppussingen. Spent på hva de lurer på, eller hvilken vinkel de skal ha saken. Det var en greie om oppussing, kjekt de leser bloggen min og får det med seg.

Hege Wølner var innom med gardinene til loftstuen og det ble så fint. Når til og med bedre halvdel snakker om de flotte gardinene vi har fått….da har vi vunnet i mine øyne. Jeg ELSKER fargevalgene til Hege, de passer perfekt sammen med resten av interiøret i annen etasjen. Her er noen bilder:

Det ble lunere og varmere med en gang favorittfargen min lilla gjorde sin entre. Ble det ikke fint? Eller kanskje det må mer helhetlige bilder til før en kan si noe om det? Det kommer når vi har fått pyntet enda mer…nå var det gardinene som skulle være i fokus. Hege kontakter du på Hege Wølner Interiørdesign <post@hegew.no> Hun er virkelig flink og gjør alt slags oppussingjobber. Facebook bruker hun flittig til å inspirere….les bare HER.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.