De to siste ukene har vært sløve når det kommer til trening. I vinterferieuken ble det noen skiturer, men forrige uke var det bare jobb, jobb og jobb. Jeg sa det både til meg selv og ovenfor jentene på jobb; slike uker skal jeg IKKE ha igjen. Jeg trives best når dagene går i et litt roligere tempo og at de inkluderer trening. Jeg må trene jeg, heldigvis. Trenger ikke være mer enn en kjapp gåtur i frisk luft, men bevege meg må jeg. Hvor ofte trener du?

Helgene blir hellige i så måte for da får jeg satt av tid til trening. Helst om morgenen, det liker jeg aller best. Denne helgen ble det en kjapp gåtur på 1 1/2 time på lørdag og spinning i 1 1/2 time søndag. L.I.K.E.R. Jeg har allerede booket meg inn på timer utover i uken ved hjelp av app’en jeg blogget om her.

Idag lekte jeg rosablogger og fotograferte meg selv i speilet. Veldig spesielt. Kommer nok ikke til å bli en vane på denne bloggen, men bildet er vel et lite bevis ovenfor meg selv at kiloene begynner å løsne. Liker enda mer! Jeg kjenner at treningsmengden og kostholdsendringene jeg har gjort siden nyttår begynner å hjelpe og jeg har lover at innen sommeren skal åtte kilo til være en saga blott. Det gjelder bare å bestemme seg og tenke at en har god tid. Det er ofte min utfordring….jeg skal helst se forskjell på en uke, eller aller helst sammen dag. Lol.

Denne uken blir det spinning igjen mandag ettermiddag mens datter er på friidrett, joggetur tirsdag, vekter onsdag morgen og vekter igjen fredag morgen. Det skal gå tenker jeg….gjelder bare å bestemme seg. Skal du trene denne uken?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.