Jeg har fått skikkelig dilla på rød lipgloss. Hvis noen hadde sagt til meg for et år siden at jeg skulle bruke overnevnte farge så hadde jeg ledd – yeah right , jeg med rød fartstripe i tryne? Liksom. Jeg har aldri vært glad i å farge leppene, men nå er jeg hekta. Jeg elsker denne lipglossen fra Glo Minerals:

Jeg vet det, jeg blir ikke mer rosa/rød blogger enn dette, men for mine mannelige lesere: – dere får noe gadgetgreier imorgen eller noe. Dette innlegget er for oss kvinns. Jeg oppdaget i dag at en nettsiden hadde salg på denne glossen og da kan den kjøpes HER. Billig og bra! Kos kos….nyt våren kjære leser!! (affiliatelinke)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.