Denne våren skal det farger inn i livet mitt. Masse ulike farger og spesiellt oransj. Jeg elsker oransj og lilla, gjerne sammen! Idag feirer jeg at våren har kommet og endelig kunne jeg pakke vekk dunjakken. Flere som heier? Det er 14 grader ute og en trenger vel ikke være Einstein for å skjønne at det gjør godt for det meste!!!!

På vei til jobben, i ny jakke fra Ane Mone (ELSKER det merket, billig og fint), nye briller (H&M), fresh ny lipgloss, som ble den eneste fargen i dag. ELSKER rød lipgloss selvom jeg vet at voksne kvinner egentlig ikke skal har markerte lepper. Jeg må bare sprite opp litt med farger…..feirer at det er VÅR!!

Hva er dine favorittfarger? Jeg har kjøpt en oransj bukse, knall rosa kjole og noen veldig fargerike sko. Skal blogge alt senere. Og ikke minst den røde lipglossen…den skal jeg blogge om imorgen. Hva synes du om slike fargerike lepper?

Skoene som du ser over her, de gråe, har jeg kjøpt HER. ELSKER de….kjempegpde å gå og passer både til jeans og tights. L.I.K.E.R. (affiliatelink)

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.