Det er mange mennesker jeg ser opp til, som jeg beundrer for det de får til eller for den de er som menneske. Janteloven lever altfor sterkt i Norge og ofte får noen ufortjent mye pepper fordi de stikker seg frem på en måte som provoserer/irriterer/vekker sjalusi. Et eller annet. Jeg hater janteloven. Virkelig. Hva i alle dager skal den være godt for? Ingenting.

Jeg er stolt over at Caroline, aka Fotballfrue.no, er en god venninne av meg. Hun tørr der de fleste trekker seg, byr på seg selv, gjennomfører og får det til. I tillegg til dette er hun et genuint snilt menneske som jeg unner bare godt. Hun er omtenksom og viser at hun bryr seg om de rundt seg. Uansett hva folk måtte mene om bloggen hennes forandrer ikke dette henne som menneske. Hun er bare snill og omtenksom.

I dag tok Belinda og jeg turen til hennes presselansering av hennes første bok. Jeg er helt sikker på at det ikke blir hennes siste. Den er gjennomført og har mange gode tips i forhold til kosthold og trening. Hun har hovedfokus på LCHF kostholdet…..en dag må jeg  settte igang og gjennomføre den livsstilen. Jeg vet det er veien å gå for meg, jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare gjør det!!?

Her er bilder og jeg gleder meg til å sette med ned med boken ikveld. Gratulerer Caroline, du fortjener denne suksessen som jeg vet kommer. Jeg gleder meg sinnsykt til vi skal lansere HELSEMATEN sammen! Vi fikk servert mat laget av oppskrifter fra boken. Nam!

Jeg har fått en bok å dele ut til mine lesere!! JIPPI! Del dette innlegget med dine på Facebook og legg igjen en kommentar (nå håper jeg alle kommenterer). Jeg vil trekke en vinner på onsdag til uken!!

KLAR, FERDIG, DEL, OG KOMMENTER!

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.