Jeg trener en del, stort sett fire ganger i uken. Jeg spiser relativt sunt selvom helgene fort kan by på noen fler godsaker enn ukedagene. Allikevel vil ikke en del av magen bort. Den har flyttet inn på kroppen min og jeg har irritert meg over den lenge. Ikke at den foringer hverdagen nevneverdig men jeg liker den bare ikke. Sommeren er rett rundt hjørnet, en trenger vel ikke å si mer.

I den store sammenhengen er dette detaljer. Men allikevel detaljer som vi kvinner er altfor opptatt av. Ida og jeg hadde lunsj sammen i dag og snakket lenge om nettopp dette. Hvor mye dette har for å si for selvtilliten sin del, å føle seg vel i en kjole for eksempel. Mine mannlige lesere har nok forsvunnet fra dette innlegget for lenge siden, men det er like viktig at de forsetter å lese for å forstå oss kvinner bedre.

Jeg VIL åpne skapet mitt og kunne ta på meg en kjole å føle meg vel. Jeg blir sur når jeg ser speilbildet og innser at disse 10 kiloene forsatt lusker rundt. Det er 2 år siden mine leddproblemer og siden har jeg slitt med vekten. Tidligere når jeg gikk ned 15 kilo syklet jeg herfra til helvete hver eneste uke og alt tilsier at jeg ikke har tid til det nå. Jeg driver eget firma og dagene strekker ikke til for min del. Om vinteren tørr jeg ikke å sykle ute, noe som jeg elsker å gjøre på denne tiden av året.

Når The Light Clinic i Drammen på Grev Wedels plass tok kontakt med meg for at jeg skulle teste en behandling de hadde så nølte jeg ikke. Idag hadde jeg første dag der og gulp….dette er spennende. jeg har testet følgende:

CoolSculpting – en revolusjonerande behandling utviklet av Harvard forskere, som gir fantastiske resultater og er et alternativ til kirurgi. Behandlingen fjerner mellom 20-40% av fettcellene uten kirurgiske inngrep.  Områder som kan behandles er mage, midje, love handles, innside av lår, utside av lår, fettet der bh stroppen går og knær. CoolSculpting utføres av sykepleier.

Det var veldig rart å utføre «inngrepet». En støvsuger ble sugd fast på magen min og frøys den til is. Bokstavelig talt. LItt ubehagelig med en gang, men etter to-tre minutter merket jeg ingenting. Der lå jeg en time og vaket. Veldig rart. Skal blogge FØR og ETTTER bilder om en stund. Akkurat det må jeg manne meg litt opp til. Gruer meg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.