Jeg har som nevnt tidligere opptil flere ganger irritert meg over det faktum at Picnik er solgt til Google. Dette gjør at jeg må tråle nettet etter andre steder å lage collager og redigere bilder til bloggen min. Photoshop, skriker koret. NEI, skriker jeg. Jeg får det ikke til, men kanskje jeg er på vei?

I uken var bloggeren ByCeline på besøk hos oss i Chills (hun er en del av Bloggteamet vårt) og hun viste meg Pixlr. DET kan kanskje funke, jeg driver og øver meg nå. Lett å justere fargene og lett å klippe ut bilder for å sette flere sammen. Jeg skjønner greien liksom. Puh. Eneste stresset er å justere bildenes størrelser for å passe på en gitt bakgrunn.

For de som kan dette så ler de godt av meg nå, helt sikkert. Men jeg har aldri lekt meg med slike redigeringsprogrammer, har brukt Picnik i en årrekke, og nå MÅ jeg finne andre veier til Rom. Kanskje dette blir løsningen? Jeg må ihvertfall teste det litt. Tusen takk Celine, gleder meg til neste korsvei!

Slik ser siden ut og den ligger online. Veldig enkelt når det er online. Synes jeg.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.