Jeg skal på besøk til NRK Førkveld igjen i dag. Reiser med et fly til Bærgen i firetiden og tilbake i åttetiden. Lønner det seg? Nei. Er det gøy? Tja. Det er jo kjekt å delta på slike «debatter» om ukens nyheter, men får CHills eller Trine noe igjen for det? Usikker. Men jeg liker folkene i Bergen så jeg klarer ikke å si nei.

Jeg vet at dagens sending blir om Krekar, Støhre og Christoffer-saken. Sistnevnte er valgt tema av meg. Jeg spurte i dag hvorfor de ville ha meg tilbake hele tiden, hva tilførte jeg sendingen siden jeg åpnebart ikke er noe politisk engasjert? Jeg hadde en folkelig tilnæriming til spørsmålene og hadde noen åpne spørsmål hele tiden som veldig ofte var spikeren på hodet utifra det folket lurte på. Ikke pressen. Media har ofte en måte de «må» skrive om en sak mens jeg tilførte noe annet. Da så. Jeg kommer hver uke!

Det krever selvtillit å sitte på direktesendt TV på denne måten. Det er ikke gjort i en sving, og jeg kjenner veldig på det faktum at jeg ikke har gjort det på en stund. Virkelig. Jeg har vanligvis en egen foss i kjeften, men den fossen har tørket litt ut, kan du si. Jeg mener for lite på fritiden om dagen, hodet er for opptatt med jobbting, og da kommer ikke dette av seg selv. Øvelse gjør mester og debatt er og en øvelsessak. Kanskje jeg skal øve meg på Førkveld og ha Nytt på Nytt som mål? Kødder. Dritlei av det konseptet. Velger det bort fra min fredagskveld. Men det er meg da.

Uansett hva det skal skravles om i dag på NRK Førkveld så gjør jeg det med farger. Elsk på denne buksen! Jeg digger oransj! Jeg har kjøpt min HER. Skoene finner du HER. De er mine sommersko i år. ELSKER de! Vesken er fra TV Norge tiden (ergo mer inntjente penger enn i dag, enn så lenge) og er av merket Chloe. Kosta nok. Brillene er fra H&M og koster typ 60 kroner eller noe. Giveaway. L.I.K.E.R.

(affiliatelink)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.