Iphonen min er et viktig verktøy for meg som blogger. Den kan faktisk gjøre alt for meg og er min lille datamaskin som er med over alt. Jeg må flire av de som forsatt sverger til sin gamle Nokia, hallo- verden har gått videre!! (hihi)

Jeg har mange ulike kamerafunksjoner på mobilen min. Mest bruker jeg Camera+ som enkelt redigere bildene der og da. Jeg bruker Picframe for å sette flere bilder sammen og Instagram for å dele på Facebook og Twitter samtidig. Jeg elsker å finne nye app’er som jeg må teste ut. Dette innlegget ordnet jeg med Iphonen FØR jeg hadde stått opp.

Tatt bilder, redigert, satt opp, skrevet på WordPress og publisert. Alt er gjort fra telefonen. Liker! Følg meg gjerne på Instagram. trinegrung er jeg som ellers på nettet. Ha en fin påskedag. Her snør/regner det så det blir kino på oss!!!

20120409-084806.jpg

20120409-084822.jpg

20120409-084837.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.