Til helgen skal jeg dra med meg favorittjentene mine fra Østlandet hjem til Stavanger. Skrev litt om det HER. Slike jenteturer blir aldri feil og vi har planene klar for hele helgen. På slike turer sliter jeg alltid med å finne klær å ha på meg. Men ikke denne gangen. Med god inspo fra andre motebloggere er dette antrekket klikket rett hjem i posten til meg.

Eller, jakken og buksen har jeg fra før, det er den blåe kjolen som er ny. ELSK på den! Litt hæler og vips så er jeg kledd. FIIIIIIINT! Kjolen er fra Acne og jeg gleder meg til den daler ned i postkassen! Dette blir bra. Jakken har jeg fra før og kommer fra min venninne sin MEXX butikk i Asker. Camilla er alltid flink til å finne klær til meg, kjekk venninne å ha! Gleder meg til GODE samtaler og gode viner på turen!

Jeg går ikke med bare legger enda, det får vente litt. Hvilken type veske ville du hatt til dette antrekket? Noe pynt i ørene eller hører jeg smykke? Jeg er ikke så god på smykker, liker bedre heng i ørene. Hm….tenke tenke. GODE RÅD TRENGS!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.