Kom over denne artikkelen på Gizmodo idag og liker dette med engang. Jeg kan ikke fordra ledingene og alt styret som er rundt en TV. Verste jeg vet, bare rot. Det har altså IKEA gjort noe med….var ikke konseptet kult?

IKEA får det som oftest som de ønsker og derfor helt sikkert denne gangen og. De følger med i tiden og føyer seg ofte etter kunden. Men på sosiale medier har de litt å hente selvom de har gjort en del med hell i Sverige.

Jeg er overbevist om at mange av oss kommer til å ha denne i hus innen kort tid. Den blir visst å finne på et IKEA nær deg i løpet av høsten 2012. Rent personlig er jeg veldig spent på kvaliteten. Jeg digger Samsung sine TV’er og er derfor bortskjemt med veldig god bildekvalitet. Hva tror du om dette? Ganske deilig å slippe ledninger, men har vi tro på kvaliteten?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.