Kom over denne artikkelen på Gizmodo idag og liker dette med engang. Jeg kan ikke fordra ledingene og alt styret som er rundt en TV. Verste jeg vet, bare rot. Det har altså IKEA gjort noe med….var ikke konseptet kult?

IKEA får det som oftest som de ønsker og derfor helt sikkert denne gangen og. De følger med i tiden og føyer seg ofte etter kunden. Men på sosiale medier har de litt å hente selvom de har gjort en del med hell i Sverige.

Jeg er overbevist om at mange av oss kommer til å ha denne i hus innen kort tid. Den blir visst å finne på et IKEA nær deg i løpet av høsten 2012. Rent personlig er jeg veldig spent på kvaliteten. Jeg digger Samsung sine TV’er og er derfor bortskjemt med veldig god bildekvalitet. Hva tror du om dette? Ganske deilig å slippe ledninger, men har vi tro på kvaliteten?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.