Treningen trappes gradvis opp og jeg planlegger tre langturer i uken fremover. To langturer på rundt fem mil og en på 8-10 mil. Det er ingenting som er bedre enn å sykle lange sykkelturer når det er fint vær! Niste, vann og proteinbar er med i lommen og resten går som en lek!

20120501-205408.jpg
Idag var det fem mils runden som stod for tur. Fra Røyken over til Hyggen, syklet langs Drammenselven til Klokkerstuen, krysset Hurumlandet over til Sætre. Deretter via Åros før turen hjem til Røyken forsatte.
Jeg sykler ikke fort, men kan holde på i en evighet. Jeg må jobbe med tempoet mitt og tar gjerne imot gode råd. Formen er ikke så ille faktisk.
På turen idag traff jeg en syklist som hadde IPhonen sin festet til styret på sykkelen. I tillegg snakket telefonen med pulsbeltet via en egen app! Hva tror du jeg gjorde asap når jeg kom hjem? Bestilte. Skal blogge om den senere….må komme i posten først. Liker dubbedingser.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.