Treningen trappes gradvis opp og jeg planlegger tre langturer i uken fremover. To langturer på rundt fem mil og en på 8-10 mil. Det er ingenting som er bedre enn å sykle lange sykkelturer når det er fint vær! Niste, vann og proteinbar er med i lommen og resten går som en lek!

20120501-205408.jpg
Idag var det fem mils runden som stod for tur. Fra Røyken over til Hyggen, syklet langs Drammenselven til Klokkerstuen, krysset Hurumlandet over til Sætre. Deretter via Åros før turen hjem til Røyken forsatte.
Jeg sykler ikke fort, men kan holde på i en evighet. Jeg må jobbe med tempoet mitt og tar gjerne imot gode råd. Formen er ikke så ille faktisk.
På turen idag traff jeg en syklist som hadde IPhonen sin festet til styret på sykkelen. I tillegg snakket telefonen med pulsbeltet via en egen app! Hva tror du jeg gjorde asap når jeg kom hjem? Bestilte. Skal blogge om den senere….må komme i posten først. Liker dubbedingser.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.