Klokken er 21.29 og først nå setter jeg meg ned. Dette har var DEN dagen! For at jeg skal huske at slike dager ikke er å foretrekke setter jeg herved ned en huskeliste på alt jeg har gjort, og ikke skal gjøre igjen. Som om det kommer til å skje! :

 • Stod opp 0630 siden mye måtte fikses før ungene dro på skolen 0750.
 • Møte med ansatt i Chills om ny kunde 0830-0915
 • Kjørte til Oslo ( femti min i bil)og første møte med Therese Cleve 10-12 (Skal vi danse-Therese, elsk på henne. Forteller mer senere)
 • Møte med Tapas Janne fra 12-12.45 (ELSKER maten hennes! Alle må prøve den engang….)
 • Nettverksmøte hos Virke med kommunikasjonsdirektører fra ulike selskaper fra 13-16 (handler om sosiale medier og hvordan bedrifter bør opptre)
 • MANGE telefoner i bilen på vei hjem fra 16-17
 • Kjapp tur innom Kiwi for å handle middag
 • Mellom 17-18 laget jeg mat mens jeg støvsuget, hang opp en vaks med klær, satte på en ny vask OG tømte oppvaskmaskinen.
 • 18-1930 Møte på skolen ang ungdomsskolen som sønn snart skal begynne på
 • 1945-2100 gjennomgang av lekser med minsten pluss forberedelser til Tine stafetten hun skal springe imorgen
 • 2100-2128 sende barn i dusj, seng og prate sammen på sengekanten i noen minutter.
 • 2129——–> til 2300: oppdatere meg på nettet, lese aviser, puste litt, blogge

Sånn går nå dagan. Innimellom alt dette må en ikke glemme å puste, spise og slappe av. Jeg har to-tre sånne dager i løpet av en uke, og derfor ikke rart at jeg skriker etter ferie innimellom. Jeg har sagt det før og sier det igjen: gründerlivet er IKKE for pyser. Her er bilder av de deilige søtsakene som Janne kom med idag. Gjengen på Virke gikk i taket av ren nytelse og derfor bestilte vi like greit full tapasrunde av Janne til neste gang. LIKER! Glad i tapas du?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.