Deilig start på en søndag! Idag syklet jeg til Drammen ( 2 mil) , gikk tur med en venninne ( 8 km) , og ble deretter kjørt hjem med sykkelen. Skikkelig frisk start selvom mange sikkert tenker at jeg burde syklet hjem, men det er bare oppover og det orket/gadd jeg rett og slett ikke!

Nå sitter jeg godt plantet i godstolen og skal se film på laptopen. Det er den store fotballdagen i dag og jeg rømmer til godstolen med høytaler på ørene. Her skal jeg nyte resten av dagen som startet akkurat sånn som jeg liker i helgene. En skikkelig treningsøkt etterfulgt av hjemmeSPA for hud og hår. Elsker det!

Forrige dagen var Belinda på besøk og hun laget en minipizza som jeg bare MÅ tipse om videre. Jeg laget den til gjester her i går og heldigvis falt den i smak hos alle! Skikkelig digg og for min del heldigvis uten hvete/gluten. Jeg merker SÅ stor forskjell på formen etter at all gluten er borte fra kostholdet igjen. Om jeg ikke er allergisk så vil ikke kroppen min ha det. Så enkelt er det!

Her er oppskriften:

 • Kavli-ost i skiver (velg smak etter behag)
 • 500 gr kjøttdeig (smak etter behag, jeg bruker kyllingkjøttdeig eller karbonadeig)
 • Gastromat (krydder)
 • 1 boks tomatpuré 
 • 1 dl fløte
 • Babyspinat
 • Hvitløk
 • Sopp
 • Chili?
 • Paprika
 • Ost

Først legger du kavliostebitene på bakepapir og steker de alene i ovnene på 210 grader til de er sprøe, ca 10 minutter. Mens de står i ovnene freser du kjøttdeigen, tilsetter tomatpure, løk, paprika, sopp og gastromatkrydder. Evnt chilli. Legg deretter kjøttdeigblandingen opp på kavlibitene og topp dette med litt ost og paprika.

Dette setter du inn i ovnen til osten er smeltet og serverer deretter sammen med rømme og salat. NAM NAM NAM, og ikke minst enkelt. Del gjerne oppskriften videre ved å like den under her. Denne smaker GODT!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.