Jeg har flyttet ut av twitter og inn på Instagram. Jeg liker mye mer det visuelle enn det trykte ord på twitter. Jeg digger tanken med twitter, men for øyeblikket er jeg litt lei. Jeg liker å kommunisere med bilder, noe som og gjenspeiles her på bloggen. De forteller en historie i tillegg til at jeg elsker å ta bilder.

Jeg har google-søk på navnet mitt og derfor detter det hver dag en e-mail i innboksen min. Hvis noen har nevnt navnet mitt på nettet så får jeg beskjed om det. Her om dagen oppdaget jeg derfor et diskusjonstema hvor jeg var tema. Herregud så mye rart folk får seg til å skrive/diskutere på nettet. Ikke tro at jeg bryr meg nevneverdig, for dette er en del av pakka med en offentlig blogg. Men likevel, folk er rare og ikke minst «tøffe» når de kan være anonyme.

  • Dama er ufyselig. Spår skilsmisse mellom henne og Jostein om ikke mange år.
  • På tide vi diskuterer denne dama også?  Kjenner ihvertfall at hun irriterer meg grønn!!
  • Jeg tåler ikke trynet på kjerringa. Jeg bare blir sinna ved å se bilde av henne. Argh.
  • Hun har visst ved en eller annen anledning sagt at om hun ser foreldre ta med sine barn på butikken og kjøper dem godteri i ukedagene, så nølte hun ikke på å gå bort til dem og si ifra om at det er feil og at det er usunt og at de bør skamme seg osv osv osv. Noen andre enn meg som har hørt dette?
  • Siste følges opp med: Helt enig. Hun eier ikke sperrer, det kan jo minne om enkelte diagnoser, det der.

Jeg velger å kalle de noen pyser som ikke har med navnet sitt. Tørr ikke å stå for det de skriver og leter etter rare ting å mene om folk. Jeg må flire, flirer godt faktisk. I resten av tråden kritiserer de meg for å mene om offentlige personer, noe som helt tydelig er veldig greit for denne gjengen. Hvem er disse menneskene som gidder å spy eder og galle på nettet på denne måten? Jeg blir pinlig berørt på deres vegne, rett og slett.

Nå er det snart fredagskvelden og The Voice venter. Taco med ungene og fredagskos etter fem mil på sykkelsetet i dag. Deilig med en fridag mellom to andre fridager. Mai er en finfin måned må jeg si. TIl høyre på bildet er et søtt lite intervju med meg i et eller annet magasin. Husker ikke.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.