Her om dagen fikk jeg en pakke på kontoret. Toro lanserer et nytt lav-karbo konsept og jeg bestemte meg for å prøve. Det luktet sykt godt fra grytene og jeg mikset sammen fire pakker til hele familien. Begge ungene gledet seg til å smake og jeg kan med sikkerhet si at de ikke ble skuffet. Den med spansk chorizo var en klar favoritt og var veldig godt krydret.

Ti minutter på komfyren og vips så var middagen klar. Jeg kommer helt klart til å velge disse når hverdagen byr på tidsmessige utfordringer. Veldig gode begge to. Kos deg!

Annonse
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.