Her om dagen fikk jeg en pakke på kontoret. Toro lanserer et nytt lav-karbo konsept og jeg bestemte meg for å prøve. Det luktet sykt godt fra grytene og jeg mikset sammen fire pakker til hele familien. Begge ungene gledet seg til å smake og jeg kan med sikkerhet si at de ikke ble skuffet. Den med spansk chorizo var en klar favoritt og var veldig godt krydret.

Ti minutter på komfyren og vips så var middagen klar. Jeg kommer helt klart til å velge disse når hverdagen byr på tidsmessige utfordringer. Veldig gode begge to. Kos deg!

Annonse
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.