Jeg har fri i dag og skal gjøre minst mulig. Eller litt skal jeg gjøre for datter kommer hjem etter en uke på leirskole og mamsen må finne på noe koselig for henne.

Akkurat nå nytes morgenkaffen med rolig musikk fra Melody Gardot i bakgrunnen. På laptoppen koser jeg meg med gamle episoder av Oprah på Youtube. Var ikke denne fiiiiiin. Tårene kommer alltid når slike «suprice» episoder vises. Jeg elsker de!!

Jeg tar meg i å savne programmet hennes. Virkelig. Tenk at jeg så det hver eneste dag, nesten, i over 15 år. Skikkelig fan var jeg, som og resulterte i to besøk hos henne. Stas!

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.