Dette var en utrolig koselig film og jeg tror jeg elsker Meryl Streep. Hun er så troverdig, varm, ekte og god, og i denne filmen skuffer hun ikke. Sammen med motspiller Tommy Lee Jones gjør de denne filmen både morsom, nær og hverdagslig. Jeg tror vi alle kan kjenne oss igjen i mange av situasjonene beskrevet fra samlivet og ekteskapet disse to har. Jeg lo godt flere ganger, ble flau på deres vegne innimellom, og ikke minst kom det noen tårer. Denne bør du se:

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.