Jeg har lenge gledet meg til at denne trilogien skulle oversettes til norsk. ENDELIG er den bestilt og snart lander den i min postkasse. Har du lest denne? Jeg gleder meg helt sinnsykt og har flere venninner som skryter hemningsløst!

Fifty shades bøkene er visst tidenes mest solgte bøker og har solgt over 40 millioner eksemplarer siden april 2012. Dette er en erotisk kjærlighetstriologi om vakre, men forstyrrede Mr. Grey og hans noe perverse forhold til uskyldige Ana Steel. Ryktene sier at bøkene skal være nesten skremmende erotiske og avhengighetsskapende!

Jeg er ikke spesielt glad i å lese på engelsk så da jeg oppdaget at bøkene nå var kommet på norsk, hoppet jeg i taket. Jeg henger helt sikkert etter, men herlighet så glad jeg ble. Nå er de to første bøkene i boks, og jeg har herved lesestoff for uker!

Du kan kjøpe de her, her og her. (affiliatelenker)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.