Jeg kjenner to personer som ikke er på Facebook og den ene er min mor. Jobber med akkurat den saken, men hun synes det er dyrt å betale for Internett hver måned og akkurat den kan jeg skjønne. Kanskje det burde vært en pensjonistpris ?
Facebook gjør uansett mye om dagen for å holde på den brukermassen de har fått. Nærmere to millioner nordmenn sjekker Facebook hver dag, og nesten like mange deler bilder over en lav sko, meg likeså. Facebook skjønte dette og derfor kjøpte de Instagram for en god stund siden.

Snapchat og KiK er noe ungene bruker mye. Snapchat er bilder og video du sender til noen som forsvinner etter en gitt tid. Hele 50 millioner bilder deles på Snapchat hver dag og til sammenligning deler vi på verdensbasis 300 millioner bilder på Facebook. Ergo så er det stas å dele bilder som forsvinner etter sekunder.
Facebook følger med i timen og snur seg fort. De har nå lansert en egen app som har de samme funksjonene som SnapChat. De har kalt den Poke. Jeg synes hele tanken med poke er idiotisk. Det var morsomt det første året Facebook ble lansert og brukt her til lands. Kunne de ikke funnet på et annet navn enn Poke!?
Det store spørsmålet er: klarer de å «ta» brukerne til Snapchat og flytte de til Poke? Spennende å se!

20121222-072827.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.