Dette er ganske genialt og jeg har hatt mitt lenge. Et online visittkort med egen URL som lett kan legges ved på mailsignaturen din, for ekspempel. Veldig enkelt knytter du deg opp mot de ulike kanaler du bruker i sosiale medier, og dine kontakter kan enkelt sjekke de ulike plattformene du er tilstede. Jeg digger about me sidene og anbefaler alle å lage sitt eget visittkort.

About me Trine GrungHvorfor skal en gjøre dette? Jeg har laget signaturen på mailen min slik:

Trine Grung

Creative leader  Chills AS

Direktelinker til alle mine sider på nettet, about me samler de viktigste utenom bloggen og jobbsiden. Del gjerne tipset med dine på facebook 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.