Tidligere i dag tipset jeg om ABOUT ME som er et rimelig kult visittkort online. Kjekt å linke til i mailen din for at kontakter skal se din onlinevirksomhet. Det som er deilig når en tipser om slike ting er alle de nye tipsene som kommer min vei, og derfor en ekstra takk til Morten Røvik som tipset meg om Vizify. Det dukker  stadig opp nye og mer moderne sider, disse to i dag er nok ikke de siste,  men de var såpass ulike i design at de er verdt å tipse om.

https://www.vizify.com/trinegrung

Min Vizify finner du HER og slik ble det seende ut som signatur i mailen:

https://www.vizify.com/trinegrung

Ganske kult, ikke sant? Del gjerne videre med dine, det er viktig å dele online!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.