Idag skjedde det som IKKE skal skje, jeg mistet Iphonen min i bakken! Jeg stod og skulle betale parkering i 13 minus. Hendene skalv like mye som en skål med gele en rister i høyt tempo, og jeg var iskald på hendene. Jeg har kjøpt et etui som beskytter Iphonen min mot det meste, men ikke hvis en faller rett i bakken med etuiet åpent.

I etuiet ligger kortene mine så derfor måtte det være åpent for å kunne betale parkeringen. Og da skjer det. Mine kalde, skjelvende hender velger å MISTE telefonen rett i bakken….ååååååååå full krise! Jeg elsker telefonen min og bruker den som arbeidsverktøy hele dagen!

20130122-173734.jpg
Dette er rett og slett ikke greit, har du noen tips? Jeg sjekket med Eplehuset, men siden mobilen er kjøpt via Netcom og har bindingstid der, så går ikke det. Dette er minuset. Å jeg er så frustrert!
Du skjønner jeg ikke kan jobbe med dette?

20130122-173903.jpg
Jeg prøvde i hele dag men endte med to glassbiter i fingrene. Tusen takk for alle tips!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.