Jeg laget brokkolisuppe til ungene for andre gang denne uken og denne bare elsker vi! Det tar maks tredve minutter å lage den, den er råsunn og supergod. Jeg leter litt etter et godt krydder å ha i så kom gjerne med tips om du kan dette! Jeg kan lage mat etter oppskrifter, det er meg.

Her er det lille du trenger:

  • 1/2 sitron
  • litt salt og pepper
  • 1 ss smør
  • 1 pk bacon
  • 2 gode never spinat
  • 2 dl fløte
  • 6 dl kyllingbuljong
  • 2 broccoli ( du kan evnt bruke en men vi liker den litt tykkere)

broccoli alla trinegrung.no

Del opp brokkolien og kok den mør. Ha bukettene i en blender sammen med spinat, litt sitron, fløte og buljong, og kjør alt sammen til en javn suppe. Smak til med salt og pepper. Bacon steker jeg sprø for seg selv, lar bitene renne av seg på et papir og pynter til slutt. VI serverer med grove flatbrød og dette er rett og slett NAMNAM!

Det litt kjekke var at jeg la ut på Instagram (trinegrung heter jeg) et bilde av brokkolien (jeg vet, veldig spesielt) og spurte vennene der om jeg skulle blogge suppen. Mange likes avgjorde så her er suppen folkens. NYT og del gjerne med dine Facebookvenner 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.