Jeg har 10 punkter jeg skal gjennomføre for egen del i 2013. Ti punkter som alle skal sørge for å ta meg dit jeg ønsker å være innen nissen ringer julen inn om nesten ett år. Punktene, og hva jeg faktisk skal gjøre blir en del av bloggingen min dette året, og jeg skal love deg en ting allerede: det hjelper å sette opp en plan og struktur over hva som er viktig for hver og en av oss. Både deg og meg!

Mitt aller første punkt er TRENING OG KOSTHOLD, heretter kalt Kropp 2013

Dette er året hvor jeg skal finne tilbake til toppformen jeg hadde for tre år siden. Før leddproblemene dukket opp og helsen ble snudd på hodet for en stund. Leddene holder jeg i sjakk med riktigere kosthold og min egen hemmelige oppskrift, så nå er kroppen ladet og klar for trening og fokus på Kropp Trine 2013.

Jeg har lenge vært støttemedlem på et senter i Drammen men i dag har jeg gjort endringer. Jeg har via bekjente fått anbefalt Elixia Drammen og et nytt konsept de lanserer: ELIXIA LIGHT CLUB. Dette er et livsstilsendringsprogram som går over seks måneder og inkluderer kostholdsveiledning og trening. Hver torsdag de neste månedene skal jeg nå inspireres til å endre livsstil og få kroppen på plass. HVER MUSKEL SKRIKER ETTER Å BRUKES!

Jeg skal altså begynne å trene på Elixia i Drammen og synes du at dette høres spennende ut så kontakt de HER. Jeg gleder meg som en unge til blod, svette og tårer!

Her kan du se en video om konseptet som jeg fant på Youtube:

 Ganske kult opplegg, folkelig og fint. Jeg skal lage eget treningsopplegg sammen med folkene som kan dette på Elixia, så nå Trinemor, er det ingen vei tilbake! Kropp 2013 velkommen.

Jeg lover herved på tro og ære at denne prosessen skal blogges om og får jeg over 5000 likes på dette innlegget så kommer det før-bilder i bikini. Gulp. Tørr jeg dette da? Jeg MÅ presse meg selv litt, shit la gå!

Meld deg gjerne på mine nyhetsbrev og bli de første som får ekslusiv info om mine onlinekurs!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.