Det er ingen hemmelighet for faste blogglesere at jeg engasjeres og distraheres lett. Jeg elsker å brenne for mange ulike saker, men i tillegg til KROPP 2013, er STRUKTUR og konkrete planer et av mine mål. Jeg skal ha fokus på en ting av gangen og ferdigstille dem. IKKE la meg forstyrres av mobiler, nye mails, Facebook, Twitter og andre elementer som gjør at jobben ikke blir gjort.

Dette er faktisk et av de bedre tipsene jeg noen gang har fått! Følg med nå og del innlegget om du likte tipset:

autumn-clock-cute-and-fun-denbora-erlojua-fall-Favim.com-40852_large

BRUK KLOKKEN!

Mine arbeidsøkter skal se slik ut fremover:

  1. Starte dagen med å lage en plan over gjøremål som skal gjøres denne dagen
  2. Nummere de etter viktighetsgrad 1, 2 og 3
  3. Sjekke mail, Facebook og andre sosiale medier i 15 minutter
  4. Sette klokken på alarm, jobbe effektivt med Prosjekt 1 i 50 min, UTEN FORSTYRRELSER
  5. 15 min pause inkl sjekk mail og SoMe, pluss en runde i huset eller ute
  6. Ny arbeidsøkt i 5o min med Prosjekt 1, eller nå 2 om 1 er ferdig
  7. 30 minutters pause, inkl te/kaffe evnt mat
  8. Feire mellom hver økt hvor flink jeg er som endelig har struktur
  9. Forsette å stille klokken resten av dagen for å få tingene gjort

For meg har dagene her hos min coach Gry betydd mye. Jeg har fått en arbeidsplan, en struktur og et klart mål. Jeg slet med selv å sette strukturen selvom målet var ganske klart for veien videre. Dagene mine hvor jeg har hjemmekontor har en tendens til å skli ut og jeg lar meg fort distrahere av det ene eller det andre. Med dette verktøyet MÅ jeg skjerpe meg og det trengte jeg å bli fortalt.

Jeg skal forklare mer om dette målet jeg jobber med snart, men nå var det måten å komme til målet som var fokuset…..STRUKTUR! En kan lære noe som dette og velge om en trenger det i sin hverdag, men jeg vet dette er viktig for meg og jeg skal gjennomføre det hver dag. Det aller viktigste er å starte dagen med en plan som og inkluderer trening for min del. En kan ikke bare leve etter en kalender og klokke hele tiden, men jammen hjelper det i perioder!

Ha en herlig dag og lærte du noe av innlegget så del det gjerne med dine.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.