Det gjelder å følge med i timen og mange føler ikke de mestrer markedsføring på nett. Dette skal jeg veldig snart gjøre noe med og gleder meg!! Lære bort alle mine tips og triks, dele kunnskap og inspirere til nytenkning. Det er mange små og mellomstore bedrifter, samt andre medbloggere, som ønsker og trenger mer synlighet på nettet.

Trine Facebook bilde 1

 

Idag mestrer jeg dette mediet, men i min spee begynnelse for over åtte år siden var jeg kjempenervøs. Både kritikk for skriveferdigheter slet jeg med, hva folk måtte mene om at jeg hadde egen nettside/blogg. Skal komme tilbake til dette når det nærmer seg…..jeg måtte bare dele for jeg gleder meg så sinnsykt!

Legg igjen mailen i boksen under så får du info!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.