Det gjelder å følge med i timen og mange føler ikke de mestrer markedsføring på nett. Dette skal jeg veldig snart gjøre noe med og gleder meg!! Lære bort alle mine tips og triks, dele kunnskap og inspirere til nytenkning. Det er mange små og mellomstore bedrifter, samt andre medbloggere, som ønsker og trenger mer synlighet på nettet.

Trine Facebook bilde 1

 

Idag mestrer jeg dette mediet, men i min spee begynnelse for over åtte år siden var jeg kjempenervøs. Både kritikk for skriveferdigheter slet jeg med, hva folk måtte mene om at jeg hadde egen nettside/blogg. Skal komme tilbake til dette når det nærmer seg…..jeg måtte bare dele for jeg gleder meg så sinnsykt!

Legg igjen mailen i boksen under så får du info!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.