Jeg bruker mobilen min til alt. Den er min beste venn og funker den ikke får jeg panikk. Rett og slett. Jeg husker enda når jeg fikk min første SMS på kjøleskapsmobilen  fra Nokia, min aller første bestevenn. «Ny melding» stod det i vinduet og jeg skjønte ingenting. Ikke åpnet jeg den, ikke leste jeg den, jeg bare slettet den og tenkte det var noe feil på telefonen! Jeg kan enda ta meg i å undre hvem i alle dager den var i fra, ihvertfall noen som hadde skjønt hele SMS styret før jeg gjorde.

Denne app’en kalt Scanner Pro bruker jeg mye. Alle papirer som skal sendes til regnskapsfører, for eksempel, scannes direkte fra mobilen og sendes på mail via app’en. Helt genialt.

11-scanner-pro-dialog-small

Den koster ikke mer enn noen få kroner og trenger du å scanne papirer titt og ofte er den enkel å bruke. Dagens tips!

Flere av mine tips får du om du legger igjen mailen i boksen under. Tusen takk for at du deler 🙂

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.