Har du det noen gang sånn: – hadde jeg bare denne ene tingen er jeg sikker på at garderoben vil kle på meg av seg selv? Jeg har det ikke ofte sånn, det må jeg forte meg å presisere, for garderober og meg er ikke bestevenner for tiden. Ikke fordi klærne ikke passer, for kiloene forsvinner litt etter litt (helvete så treigt det kan gå tidvis!) , men mer fordi jeg ALDRI vet hva i alle dager som passer meg! Hvor kom denne usikkerheten fra??

Jeg er ikke usikker av natur og egentlig bryr jeg meg lite i hverdagen når det kommer til bekledning. Kosetøy er et MUST med en gang jeg trør over dørstokken hjemme. Skrotten nyter kun bomull og myke stoffer, og ikke et plagg som klemmer noe sted entrer torsoen. Min mor er en reser med strikkepinnene og mange ullsokker har entret kurven i gangen. De trøs over tottelittene og verden, ihvertfall tærne, er varm denne delen av halvåret.

Men tilbake til overskriften. SE:

Green satchel

Det er visst skikkelig in med slike sadelvesker eller hva det nå heter, og denne grønne var helt SMELT! Jeg tror jeg elsker den og er 110% sikker på at hvis den entrer postkassen innen en uke er livet perfekt. Intet mindre, intet mer.

Jeg er egentlig ikke materalistisk av meg, sånn helt seriøst er jeg virkelig ikke det. Men en veske kan faktisk gjøre hverdagen mer funksjonell og praktisk, så da er det greit av og til. Men ikke hver dag. Var den ikke fin!!!??? Møkk, må visst tippe Lotto. Fant den her. Pengene strekker ikke til denne måneden, men havregrøt spises det mye av om dagen og det er jo skikkelig billig. Hoho…vi får se om Mars byr på nye muligheter!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.