Jeg er glad i å dele bilder. Instagram er veldig kjekt og i fjor sommer hadde jeg 150 venner på applikasjonen. Jeg kjente jeg måtte sette meg inn i denne app’en og hvordan en kunne bygge nettverk her som andre steder i sosiale medier.

Idag nærmer jeg meg 5000 venner og synes det er stas. Tydelig så gjør en noe riktig for antallet vokser hver uke.

I alle sosiale medier så handler det om bruken og dialogen en skaper. Jeg har knekt en del koder og de er selvfølgelig en del av kursene jeg holder. Jeg gleder meg SÅ til å lansere alt i video her på bloggen!!! Tenk så gøy å kunne dele alt jeg har lært meg!

20130302-121241.jpg

20130302-121307.jpg
Her er siste uke av mine Instagrambilder. Selvfølgelig heter jeg Trine Grung som alle andre steder. Viktig at kommunikasjonen er helhetlig og samme nick over alt.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.