Jeg er glad i å dele bilder. Instagram er veldig kjekt og i fjor sommer hadde jeg 150 venner på applikasjonen. Jeg kjente jeg måtte sette meg inn i denne app’en og hvordan en kunne bygge nettverk her som andre steder i sosiale medier.

Idag nærmer jeg meg 5000 venner og synes det er stas. Tydelig så gjør en noe riktig for antallet vokser hver uke.

I alle sosiale medier så handler det om bruken og dialogen en skaper. Jeg har knekt en del koder og de er selvfølgelig en del av kursene jeg holder. Jeg gleder meg SÅ til å lansere alt i video her på bloggen!!! Tenk så gøy å kunne dele alt jeg har lært meg!

20130302-121241.jpg

20130302-121307.jpg
Her er siste uke av mine Instagrambilder. Selvfølgelig heter jeg Trine Grung som alle andre steder. Viktig at kommunikasjonen er helhetlig og samme nick over alt.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.