Overskriften hørte jeg fra en klok mann kalt Kenn Hallstensen som jobber med kostholdet til spillerne i Godset. Endrer en kosthold og legger til litt trening så går en ned i vekt. Jeg har siden november jobbet sakte men sikkert for å gå ned i vekt, og jammen begynner resultatene å komme. Igår gikk jeg tur med ei venninne i Drammen som jeg ikke har sett på en stund, og hun bare «hva har skjedd med deg? Slutta å spise eller?». Tjoho….jeg kjenner det selv og det er så deilig.

Jeg tenkte litt over det i dag når jeg så Kari sitt nye program «En ny start». Hva har jeg egentlig gjort, og hvordan føler jeg meg nå i forhold til i november? Det er egentlig ikke så mye, men jeg starter dagen med omelett på to egg med masse grønnsaker til, lunsj er dansk rudbrød uten gjær (magen liker ikke gjær, bare spør de jeg bor med) og middag har oftere og oftere blitt fisk siden datter plutselig ikke er allergisk lenger! Jippi!

Sukker har det blitt mye mindre av, litt i en helg nå og da, men stort sett så holder jeg meg unna. Jeg må jo det, selvom jeg er sikker på at sjokolade og jeg er sånne soulmates. Vi burde vært samboere slik at jeg kunne blitt skikkelig drittlei innimellom! Det som gjorde at jeg valgte å endre tingenes tilstand var en bursdag jeg var i i fjor. Hos ei venninne i Stavanger ( takk Suzi, løv you) . Jeg ble så inspirert av å høre hun prate om hva hun hadde gjort for å gå ned i vekt, og ikke minst praten om hvor vanskelig det var å kutte sjokolade. Klarte hun det, så skulle jammen meg jeg og klare det!

Jeg er ikke i mål, men jeg kjenner en endring som jeg liker. Det er lettere å trene, selvom jeg ikke trener like hardt som jeg gjorde før. Nå er jeg mer opptatt av å nyte turen enn å sette nye rekorder hver gang. I Kari sitt program snakkes det mye om følelser knyttet opp mot mat og det kan jeg virkelig relatere meg til. Jeg tyr ofte til «hjørneskapet» når jeg er trist, lei meg, føler jeg ikke strekker til…..så jeg er nok heldigvis som de aller fleste. Kjenner du deg igjen?

Jeg er et annet sted følelsesmessig nå enn for 6 måneder siden. Jeg kjenner en annen energi, selvom jeg forsatt har mål å strekke meg etter. Denne uken tok jeg på meg en genser som var veldig trang for ett år siden…nå passer den helt fint. Ingenting er faktisk bedre enn det…når klær begynner å passe igjen.

Jeg må og rette en liten takk til kursdeltagerne mine i SYNLIG PÅ NETT! De gjør at dagene plutselig føles meningsfulle , jeg bidrar med kunnskapen min på sosiale medier og hvordan bedrifter blir mer synlige via dialog på nettet. Jeg er stolt over prosessene jeg selv satte i gang for 8 måneder siden, og bare vent kjære leser….det kommer flere overraskelser om ikke lenge.

trinegrung 130313

Hvis du sitter og føler at du ikke mestrer noe, føler deg alene i den jobben du gjør…så tar du kontakt. Syngliggjøring og det fellesskapet vi er i ferd med å danne i SYNLIGHET PÅ NETT er unikt….jeg tror hver og en av deltagerne kan skrive under på det. Så takk for de !
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.