Jeg er stolt gründer i dag! Hegnar kvinner har valgt å lage en flott sak om SYNLIGHET PÅ NETT, og det ikke minst klarte de å presse inn Oprah i samme setning. LIKER, for Oprah digger vi jo! Les gjerne artikkelen HER.

Grunderhjertet trengte dette i dag og jeg synes det er stas. Stas fordi det skaper SYNLIGHET for det jeg jobber med og brenner for, men mest fordi jeg muligens nå kan hjelpe enda fler med å skape synlighet for seg og sin bedrift. Det gjelder å nå ut og nå nådde jeg litt lenger.

Skjermbilde 2013-04-03 kl. 16.17.18

Jeg har skrevet flere innlegg som forklarer litt om kursene jeg holder akkurat nå. Alt lanseres online i løpet av kort tid. Les litt om hvem de er for HER, og ikke minst mange gode tilbakemeldinger HER. Kjempekjekt at så mange er fornøyd på så kort tid, og at jeg endelig har funnet min måte å jobbe på. Jeg lever av Facebook/Twitter/LinkedIN og elsker det. Har til og med fått en kunde via Instagram! IKKE VERST!

Jeg ønsker å inspirere flere til å tenke nytt for å markedsføre seg og sitt online. Det er så mange som tror det er vanskelige, tidkrevende og stressende, men når alt er satt i system så er det faktisk veldig enkelt. Mange av mine kursdeltagere forundres over at de ikke har «sett lyset» før! Jeg viser de vei og sammen finner vi stedene de trenger å skape SYNLIGHET.

Kanskje skal du og jeg jobbe sammen? Jeg har ihvertfall tråkket i de fleste salater, så det skal du slippe. Jeg er sikker på at jeg kan vise deg hvordan du lever av nettverket ditt på nett.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.