20130419-193242.jpg

ENDELIG er jeg skikkelig i gang med trening. PT-Pål hos Elixia Drammen skal hjelpe meg å nå de målene jeg har satt meg, og de er ganske enkle : dressjakker skal ikke stramme og jeg skal føle meg vel i kjoler. Egentlig skulle jeg starte denne prosessen tidligere men så skjedde det en del på hjemmebane og dermed ble det utsatt litt. MEN NÅ DERE!! Nå snakker vi!

Vedrørende målene mine med denne treningen, at klær skal passe bedre, så er det enklere for meg. Jeg er veldig lite opptatt av hva vekten viser og hva de faktiske målene mine er. Jeg er mest opptatt av å føle meg sterk og trent, og at jeg kan ta på meg stort sett det jeg vil. Jeg er 180 cm høy, ergo jeg har nok utfordringer når det kommer til klær om ikke torsoen skal hindre meg mer. Helsikens frontparti, jeg sager de av!

I helgen bar det ut på årets første sykkeltur og en lang gåtur med herlige Kathrine. Skravla gikk i ett, og er det flere som kjenner våren i anmarsj og hvor «yr» en blir? Jeg er helt i hundre om dagen og elsker det.

Har du lyst å være med på en treningsutfordring? Skal vi motivere hverandre? Hver gang jeg blogger et treningsinnlegg så kan du legge igjen en kommentar med din treningsuke….har du lyst!? Jeg kommer til å blogge om trening to-tre ganger i uken og håper du har lyst å være med. Slik skal min treningsuke se og alt er lagt inn i kalenderen:

  • Mandag: sykkeltur ca 1,5 mil (kort runde siden det er innkjøring på mor)
  • Tirsdag: tung styrke på Elixia Drammen
  • Onsdag: rolig gåtur, håper skogen er bar og klar for bruk
  • Torsdag: time med PT Pål(tung styrke)
  • Fredag: rolig sykkeltur
  • Søndag: lang gåtur

Dette passer inn i min timeplan og jeg skal gjennomføre. Er du med?

20130419-193307.jpg

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.