HERLIG ! Treningsinnlegget mitt inspirerte og det kom flere forslag på mail om andre ting jeg burde blogge. Deriblant kom Janne ( Jannes Tapas Janne…herlig dame) med dette tipset. En grønn juice som en flott start på dagen. Jeg deler gjerne og hvis du har et tips som du mener jeg må dele med andre så kom med det. Send en mail på Facebooksiden min HER.

La oss inspirere hverandre til å bli den beste versjonen vi kan være, på alle måter. Kropp, i hodet, helse…..ja alt.  Hvordan du trener, spiser eller generellt har fokus på din egen helse, kom med tips!

Her er mkn oppskrift på himmelsk god juice:

  • 1 kiwi (skrelt)
  • 1 eple av søt type
  • 1 håndfull spinat
  • 2 brokkolibuketter
  • 1/4 sitron og 2 cm ingefær (skrelt)

Kalles energigiveren og  jeg lager alltid dobbel og har det som frokost før trening og et par timer senere.

grønn juice broccoli spinat stangselleri eple_lite 024

Drikker du juicer? Jeg har en bok jeg skal tipse om den annen dag. Del gjerne innlegget om du vil!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.