I over femten år jobbet jeg med musikk hver eneste dag. Radio er musikk for meg, musikk, kåserier og gode lange intervjusamtaler. NRK P1 har de beste intervjuene og jeg har hørt mer radio og musikk den siste måneden enn  på flere år. Musikk gir næring, skaper stemning og setter følelser i sving. Radio er hygge, rett og slett. Jeg hadde nesten glemt radio, men en måned uten tv har gjort sitt til at den er relansert i mitt hjem.

Sitat trinegrung.no mai 2013

Har egentlig en litt råtten dag, men velger å fokusere på at det veldig snart går over.

Men tilbake til musikken.

Jeg bruker Spotify flittig og lager lister for ulike stemninger. Ønsket bare å dele noen fine låter med deg i dag. Låter som setter tankene mine i sving og som gjør noe med mitt indre. Det er viktig å «ta inn sangen» på alle måter, syntes jeg. Teksten, melodien, stemningen og følelsene i sangen. Akkurat nå har jeg tre favoritter som du MÅ få med deg:

Denne lytter jeg til akkurat nå, men fant den ikke på youtube enda. Den er helt ny fra Daft Punk og på Spotify kan du lytte til den HER. Låten heter Within og teksten er helt fantastisk.

En annen favoritt er denne under. Jeg liker egentlig ikke puddelrockballader, men denne traff meg. Herlig sang med igjen bra tekst.

En annen herlig låt er denne. En god venn sendte den til meg og jeg bare elsker den.

Men det er ikke bare ballader som får meg i stemning….når jeg trener er det norske ENVY som regjerer for tiden. FOR en sang, årets sommerlåt MÅ være denne!!! Kan noen gi de en skikkelig video ASAP!

Dette var mine tips i dag. Hørt de før? Likte du de? Har du noen tips så legg de gjerne i kommentarfeltet. Trenger musikktips om dagen….klem

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.