Jeg tror jeg kunne jobbet meg i hel, sånn bokstavelig talt. Jeg vet jeg er mye online,og at jeg bruker masse tid på å svare, hjelpe, oppdatere og engasjere. Både på Facebook (mest der), på Twitter, Instagram, litt på Google + (veldig lite der) og bloggen. Ikke minst bloggen. Også litt videoer på den «nye» appen som heter Vine. Den er som Instagram, men bare med video. Fun! Elsker nye app’er som kan knyttes sammen med resten av universet mitt på nett.

PUH, tenker du, kanskje du blir sliten av å lese dette. Men ikke glem, det er satt i system og jeg har en måte jeg jobber på som gjør at det går bra. Det er enkelt når en har riktige verktøy og vet hvordan en skal gjøre det enkelt.

Jeg har lekt meg på Picmonkey. Elsker at Photoshop kan gjøres enkelt. Jeg er ikke god på Photoshop, skjønner ikke bæret, men Picmokey (les Photoshop for dummies) skjønner jeg! Test det ut, dette er nå mitt Timelinebilde på Facebook.

Synlighet på nett trinegrung.no

Les gjerne mer om onlinekurset mitt HER.

Men igår måtte jeg logge av. Hele dagen. Skrudde av alt utenom mobilen. Men mye den og. Jeg skal veien videre ha minst en hel dag offline, selvom  tanken «skremmer» meg litt. Avhengig much, sa du? Men det er jo jobben min…..og jeg elsker jobben min.

Jeg var på kino med venninne igår og så Hangover 3. Morsom, men ikke i nærheten av eneren, som vanlig. Ble litt skuffet faktisk, selvom det er flere hunker med i filmen som veiet litt opp for tidvis dårlig handling.
Her er trailer:

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.