I mange år har jeg lest portrettintervjuene i Magasinet Dagbladet med stor glede! De hvor Finn Graff tegner morsomme bilder til. Tenk om jeg en dag ble intervjuet der, har jeg tenkt. Og i dag ringte de!!! Imorgen skal jeg intervjues!

20130710-214858.jpgx
Igjen så viser dette meg at hvis en manifesterer noe, ønsker det nok, så skjer det. Jeg tenker en tanke, ønsker at det skal bli sånn og veldig ofte skjer det.
Selvfølgelig jobber en målrettet underveis, men nå om dagen føler jeg meg bare heldig! Det gjør så godt for mine trofaste lesere vet hvilke motbakker jeg tidvis har jobbet i, og nå ruller ballene så fort at jeg må holde meg fast for å følge med. Det gjør godt.
Dette er kanskje skrytete men jeg ble bare så ufattelig glad. Aner ikke hva jeg skal prate om, men jeg skal tegnes av Graff!!!! Hallo!!! Han eier blyanten lizm.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.