I mange år har jeg lest portrettintervjuene i Magasinet Dagbladet med stor glede! De hvor Finn Graff tegner morsomme bilder til. Tenk om jeg en dag ble intervjuet der, har jeg tenkt. Og i dag ringte de!!! Imorgen skal jeg intervjues!

20130710-214858.jpgx
Igjen så viser dette meg at hvis en manifesterer noe, ønsker det nok, så skjer det. Jeg tenker en tanke, ønsker at det skal bli sånn og veldig ofte skjer det.
Selvfølgelig jobber en målrettet underveis, men nå om dagen føler jeg meg bare heldig! Det gjør så godt for mine trofaste lesere vet hvilke motbakker jeg tidvis har jobbet i, og nå ruller ballene så fort at jeg må holde meg fast for å følge med. Det gjør godt.
Dette er kanskje skrytete men jeg ble bare så ufattelig glad. Aner ikke hva jeg skal prate om, men jeg skal tegnes av Graff!!!! Hallo!!! Han eier blyanten lizm.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.