Fine folk, gode samtaler, gode spørsmål, god research, meg som tema. Hovedpunktene fra dagens dybdeintervju, som kommer i Magasinet Dagblad den 27 juli.
Dette med intervjuer, hvor journalisten tar seg tid til research og stiller med gode spørsmål, er faktisk en manglevare i dagens hektiske nyhetsbilde. Jeg føler det meste flyter på overflaten og alle stiller de samme spørsmål fordi det krever mer jobb å rote frem noe mer.
Jeg har gjort en del intervjuer og jeg har gitt en del intervjuer i årenes løp, og det er liten tvil om at denne typen gjort i dag funker best. Ekte, nært, tildels personlig og ikke minst er det satt av tid til praten. Viktig. Vi har det så travelt i dagens samfunn at det er viktig å stoppe opp å pause av og til.

20130711-181335.jpg
Fotografen valgte å ta bildene på terrassen min her jeg bor. Koselig. Jeg har jo majestetisk utsikt og med solen som skinte i all sin prakt over Drammen ble det perfekt, tror jeg. Bildene sendes til Finn Graff som deretter tegner meg. SÅ SPENT!!! Gleder meg masse til å se!
Intervjuet handlet egentlig om livet mitt, karrieren, hvordan jeg har holdt merkevaren Trine Grung i livet ved hjelp av denne bloggen, og ikke minst stemmen jeg har klart å etablere i det offentlige rom ved hjelp av mine tastetrykk på nettet. Jeg har mange følgere og det er jeg glad for/stolt over, og jeg er 100% sikker at min folkelige skriveform er grunnen til at denne bloggen funker.
Det faktum at jeg i tillegg lever av denne bloggen UTEN reklame er og ganske unikt i norsk sammenheng, så takk for kursdeltagerne mine. Bloggkurset gikk jo så det suste med over 55 stk solgte kurs på seks dager, og det vil si at firmaet omsatte noen hundre tusen kun ved hjelp av sosiale medier. KJEMPESTAS!
Jeg er unorsk og «skryter» gjerne om jeg mener jeg har fått til noe. Samtidig som jeg og gjerne forteller når ting går til helvete. For det har det gjort flere ganger. Men jeg har en egen evne til å reise meg, og fremover kjenner jeg at ryggen skal rettes mer og mer opp, jeg kjenner jeg er på rett vei. Livet er godt og da er det viktig å fokusere på akkurat det. Alt det gode som skjer. Og gjerne fortelle det til alle rundt en, selvom noen oppfatter det som skryt.
For meg er ikke dette skryt. Det er rene fakta og da sier jeg det som det er. Oppfatter du det som skrytete eller kun en del av min «reise»? For denne bloggen er min reise gjennom livet og akkurat nå stråler solen på min reise og det deler jeg gjerne med de som gidde å lese! Nå skal jeg feire dagen med noen som står meg nær. Enda en god samtale er rundt hjørnet og jeg skal sørge for å hygge meg i hvert sekund. The power of living NOW. Har du satt pris på de små og store ting i dag?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.