Alle mennesker har godt av å ha noen å strekke seg etter, noen å lære av, noen de ser opp til. Folk som er utdannet innen kommunikasjon og PR har jeg mye å lære av og digger å omgås de. De kan mye om den «gamle» måten en kommuniserer på og det synes jeg det er spennende å høre mer om. Garantert mye nyttig for meg når jeg knytter de to verdener sammen, den sosiale sfæren på internettet og den tradisjonelle. Jeg er ikke utdannet innen dette faget kalt sosiale medier, men egenerfaringer i åtte år kan ta en langt, det er sikkert.

Men over til det å strekke seg etter noen. Det er mange flinke folk i den sosiale sfæren på dette internettet, og flere av de har jeg vært så heldig å få hilse på flere ganger. Hans Petter Nygård-Hansen er en av disse og jeg må få skryte litt av han i dag. Han er så flink, blogger på denne bloggen og har klart å skaffe seg et solid navn i sosiale medier. Han jobber daglig i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden-Kiese som rådgiver og jeg er sikker på han gjør en strålende jobb.

En genuint hyggelig kar og alltid stilfullt antrukket.

954825_4534146651921_210058370_n

Hvofor dedikere et blogginnlegg til fyren, tenker kanskje du? Jo, vi har alle noen vi lærer av, noen vi kanskje ønsker som en slags mentor, og Hans Petter er altså min læremester på mange måter. Han har alltid mange gode råd på lur, senest igår hjelp han meg å slanke kategoriene mine her på bloggen som var lange som et vondt år. Lurer jeg på noe så har han alltid svar, spesielt på det tekniske. Ønsker du å utvikle deg som kommunikasjonsperson på nettet så anbefaler jeg deg å følge han på hans blogg. Den skal visst få en ansiktiksløftning snart, gleder meg til å se….lykke til Hans Petter.

Ps. konen til HP heter Marianne og er dritflink på klær. Dette skriver jeg uavkortet fordi hun bør gi meg rådgivning, helst en hel dag. Hihi. Dette er det som kalles kynisk smisking, just sayin. Du finner HP på Twitter HER.

Så HP, er du klar for en MENTOR-jobb? Jeg kan lære deg mine triks og du lærer meg dine. Hihi. Jeg har #bloggkurs ute og jeg prøver å overbevise Hans Petter om å gjøre det samme. Nettkurs er morgendagen Hans….det vet du. Jeg vet du synes jeg er litt gærn Hans-Petter men på innsiden er jeg en pusekatt. Gjelder bare å bli nysgjerrig på hva som finnes bak den store kjeften som alltid skal underholde for enhver pris. Hehe. Just sayin.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.