Jeg har tidligere her på bloggen nevnt mine evner på kjøkkenet . Jeg skal ikke skryte på meg å være en reser, men gi meg en oppskrift, gjerne en enkel en, og jeg skal klare å gjennomføre med både glans og stil.

For en tid tilbake smakte jeg verdens beste iskake hos en venninne og tenkte for meg selv at dette var en umulig oppgave for mine kjøkkenevner. MEN det finnes tydelig noen som vil at jeg skal mestre kakebaking for denne kaken var så enkel at til og med jeg kunne laget den i blinde. Just sayin, puttin it out there.

Her er altså oppskriften til vidunderet som alle klarer å lage (minner om at jeg nå skriver i blinde for oppskriften er så enkel):

 • 1 pakke filadelphia ost naturell
 • 3 egg
 • 3 dl kremfløte
 • 1 pakke kjeks til bunn (digestive eller bisquit)
 • 3 kopper sukker

20130831-164119.jpgJeg er igang, ikke tid til pynting av benk. Det er kaken som er viktig.

20130831-164232.jpg

 • Skill eggene
 • Eggeplomme og eggehvite hver for seg
 • Bland eggehvite med sukker,  miks stivt.
 • Bland eggeplommer og ost sammen
 • Deretter blandes dette sammen med eggedosis.
 • Miks kremfløten til krem
 • Bland dette med resten av blandingen.
 • Knus kjeks, legg i bunn av form, suppler med blandingen over kjeks.

20130831-164431.jpg

Og vips, etter et døgn i frysen kan jeg garantere deg nytelse i ganen. Jeg elsker jo alt som minner om is, for is er religion og det sies at en skal tilbe sin Gud. NAM. Del gjerne og ikke minst lag den!20130831-164540.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.