Sykkelturistene

Idag hadde gjengen i #Sykkelturistene sitt andre treff. To nye damer på plass og ikke noe veldig innarbeidet treningsregime enda. Men to nye kom og for meg var det stas. Hun i blått heter May og er en sånn sykkelekspert. Hjelp, ble nervøs bare av å se på låra jeg. Og ganske riktig. Med racesykkel freste hun forbi Siw og meg som hadde mer mosjonstempo, selvom jeg mistenker Siw for å være triviell og lojal mot mine sykkelferdigheter.

Dama i midten har en av landets fineste dialekter og det var KUN derfor hun fikk intervjue oss. Hun kom fra Drammens tidende. Dialekten er fra Sogndal.

Dette er altså et lite, men morsomt sykkelprosjekt. Samle noen damer en gang i uken for felles glede på to hjul. Ikke noe press om fart og utstyr, men passe på sosialt føde mens pedalene går. LIKER.

20130912-213419.jpg

Bor du i Drammendistriktet og har lyst å være med så er det torsdager som er dagen fram til snøen kommer. Høljer det ned så gidder vi ikke, dette skal være kos og hygge og felles svetting. Send meg en mail i feltet her om du ønsker å være med i gruppen vår på Facebook og kanskje tråkke av og til. Vi trener IKKE til Birken eller noe annet ritt, og ei heller har vi fokus på det siste innen utstyr. Viktig for meg.

Bli med du og, håper vi ser deg!

20130912-213442.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.