Det er kvelden og ute er solen iferd med å gå ned. Jeg sitter på terrassen med en genser og blogger….det er 10 grader ute og bare deilig. SE utsikten jeg har over Drammen…ikke rart jeg kommer til å pakke meg inn i teppe her i vinter og bare nyte. Enig?

trinegrung 250913 6

Travel dag som begynte med biltur til Skien for å holde foredrag om blogging og Facebook på Bibliotekdagen der nede. Masse latter og mye morro i salen! Elsker å holde foredrag og jeg har gjort noen endringer det siste halve året slik at de som hører på lærer masse mens jeg prater. Ikke bare prat, men en times kjapp workshop i hvordan en skal drive dialog på nettet. Skape sin egen suksess.

RUNA (min gode venninne som har knallgrønne fingre) ! Jeg holder liv i planten jeg fikk sist du var her!!! Superstolt, for grønner fingre har jeg IKKE!

trinegrung 250913 5

Må tilføre at den fikk vann i dag og plutselig stod det en ny blomst her når jeg kom hjem. Blomster må visst ha vann. For å leve. Har jeg hørt. Men usikker på om det kun er et rykte.

Men du. En ting må jeg vise deg. Jeg har anskaffet meg noen øredobber og jeg bare elsker de! The Butterflyshow er så flink og er gründer som meg. Lager alle selv og holder på, et rivjern av de sjeldne. Likte du de? Obs, litt støv på jakken etter en lang dag, beklager det.

trinegrung 250913 2

 

trinegrung 290913 1

 

Hvilken er din favoritt?

trinegrung 250913 4

 

trinegrung 250913 3Er de ikke bare nydelige!!!! Så blanke og fine…jeg elsker de og bruker de nesten hver dag. Ikke i joggingsen hjemme på sofaen, men sånn ellers! Hvis du vil sjekke de må du se på siden til BUTTERFLYSHOW HER.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.