I februar fikk jeg en invitasjon i posten. En invitasjon til å feire hjertevarme Bjørg sin bursdag, nærmere bestemt i Barcelona. Jeg tror det tok ca et minutt fra jeg åpnet invitasjonen til flytbilletter var bestillt. Ikke i et sekund var jeg i tvil om at jeg ønsket å feire denne flotte damen, og ikke minst i Barcelona hvor hun har tatt sin kunstutdannelse. I en alder av 22 flytter hun til storbyen for å satse for fullt på talentet sitt, og er i dag norges mestselgende kvinnelige kunstner. VANVITTIG kult, jeg digger henne! Les litt om hennes bakgrunn HER.

bjørgs barcelona 1

Vi møttes tidlig torsdag morgen og alle var klare for sosial hygge. I varme Barcelona stod Bjørg sine ansatte, deriblant Ignacio Aguirre , og tok oss vel imot. Han har tidligere jobbet med kunstnere som Picasso, Miro og Dali. Bussen stod klar, med forhåndslagede poser med herlig Bjørg inspo og velkomsthilsen på posen. Alltid omtanke, alltid varme, og alltid hjertet på rett sted. Det er Bjørg, tenker på alle stort sett hele tiden.

Med seg på tur hadde hun invitert 30 stykker, og det er mennesker hun kjenner fra alle ulike lag. Hun og jeg har bare så vanvittig god kjemi og jeg vet vi kommer til å ha masse med hverandre å gjøre fremover. Det er få mennesker jeg ser så sjelden som Bjørg (hun jobber ca det dobbelte av det du og jeg gjør ) som jeg er så glad i. Hun utstråler en helt spesiell energi og er et av de rauseste menneskene jeg kjenner. Ingen uekte fakter der i gården!

Bjørgs barcelona 2

Vi startet med pilgrimstur. To timers gåtur i terreng opp fjellskråningen mot Montserrat hvor den Svarte Madonna befinner seg. Ufattelig sterk opplevelse og kirken på toppen er verdt turen i seg selv. Den var så mektig med så mye energier at hodet verket etter en stund der inne. Jeg elsker å sette meg i slike kirker og bare ta det inn…..det er mektige rom med ufattelig mye historie.

Bjørgs Barcelona 3

Slitne etter masse inntrykk fra kirken ble første døgnet tilbrakt langt fra folk og fe. Bussen fraktet oss til Casa Miralles som er en gammel nedlagt gård. Den er mulig å leie i dag og vi fikk alle lett plass rundt om i huset. Veldig koselig og skapte en nærhet og intimitet i gruppen som var veldig avgjørende for stemningen på resten av turen. Hvis du ønsker å ta med deg en gjeng på tur hvor dere skal være samlet for kos og hygge så anbefaler jeg stedet på det varmeste. Her er kontaktsiden. God mat ble servert av teamet til Bjørg og det er tydelig at hun er høyt verdsatt blant folkene sine i Spania.

Bjørgs Barcelona 4

Det skulle ikke stå på opplevelser disse dagene og reiseleder Bjørg hadde planer for oss hele tiden. Ikke et sekund var magen tom for hverken føde eller drikke.

Linn Stokke inviterte oss ombord på Sea Dreams som hun driver sammen med mannen og FOR en båt! Små cruiseskip som skaper en helt annen opplevelse enn de gigantiske som mange reiser med i dag. Absolutt verdt å sjekke om båtlivet er noe som du kunne tenke deg. Sjekk mer her. Før vi entret cruiseskipet var vi innom en økologisk vingård hvor et lettere tapasmåltid ble servert ute i hagen med en cava jeg sjelden har smakt maken til. Den var god! Les gjerne mer på nettsiden HER. Spennende å se hvor omfattende prosessen med å lage slike edle dråper er…og ikke minst hvor tidkrevende det faktisk er! Jeg ble ganske overrasket!

Bjørgs barcelona 5

Med en hektisk jobbhverdag var det en stolt Bjørg som viste oss byen i hennes hjerte. Ignacio, som er avbildet på midten over, er den trykkeren hun jobber fast med i Barcelona og bildene er fra stedet hvor hun jobber. Mer av kunsten til Bjørg kan du se og kjøpe HER. Jeg er stolt eier av både bøker og Iphonedeksler. Et maleri kommer på veggen med en gang lommeboken sier ja.

Bjørgs Barcelona 6

Tusen takk Bjørg. Jeg kommer aldri til å glemme latteren, samtalene, ektheten, rausheten, opplevelsene, og minst ditt genuine engasjement for andres ved og vel. Tusen takk for noen fantastiske dager jeg kommer til å lagre som en av de beste turene noensinne. Jeg skjønner godt hvorfor Barcelona er et sted du verdsetter og velger å jobbe utifra. Gleder meg allerede til neste tur som jeg håper blir innen 2014 er over!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.