Jeg hopper opp og ned av glede! Helt sant! En av kundene mine, som var på workshop forrige uke, har virkelig tatt affære og bruker nå Facebook sånn som jeg lærte henne at hun skulle bruke siden. Eller, hun var veldig flink fra før men hadde ingen plan, ingen konkrete planer med siden utover at nettbutikken hennes skulle markedsføres. Ragnhild er flink og nå enda bedre.

Idag på Workshop Facebookgruppen vår jublet hun fordi hun har økt masse siden kurskvelden m meg. Det er så gøy! Det er noe med å bevisstgjøre ting og ha en plan med det en holder på med. Bruke nettet riktig og fokusert når en først er der. Ragnhild har økt både LIKES på siden sin og antall som snakker om henne er doblet. STAS!

Oppdatering. Dette er i Stavanger Aftenblad i dag! STOR STOR stas.

20131030-082624.jpg

Det er viktig å følge med på hvor mange som snakker om siden din for det viser interessen som er der ute for det du poster. SÅ kjekt at Ragnhild nå vokser og det betyr økt salg i nettbutikken hennes. Det morsomme er at hun bor på et lite sted utenfor Stavanger, men når en er bestevenn med nettet betyr det ingenting. Ragnhild har tatt både bloggkurset mitt og nå sist workshop i Stavanger. Hun er og interessert i å gå i dybden og vurderer Facebookkurset. STAS! Facebooksiden hennes kan du besøke HER.

En liten oppdatering på prosjekt sommerkropp ser du i videoen. Ikke glem å se slutten hihi
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.