Det har vært åtte krevende år og kanskje en dag forteller jeg hvor krevende det faktisk har vært. Men jeg har ikke fokus på det , for når det lysner i en tunnel så skinner bare solen og fokuset er ikke på det tunge som har vært. Jeg unner meg selv dette så inni granskogen, for å være gründer er mye jobb. Mye mer enn jeg trodde når jeg startet.

Og jeg er ikke i mål enda, dit kommer en aldri. Bare å jobbe videre.

Gründerlivet startet når jeg sluttet i TvNorge. Noen vil sikkert diskutere om jeg sluttet eller ble bedt om å slutte, men jeg vant nå saken mot de, så jeg sluttet. Sånn er det. Ferdig med den saken. Uansett så ble jeg da litt ufrivillig grunderkvinne. Jeg hadde startet å blogge,  det gjorde jeg i 2004, men jeg skjønte ikke at dette skulle bli starten på noe jeg selv bygget opp. I 2009 holdt jeg et foredrag i Bergen om bloggen, som den gangen ble lest av over 10 000 til dagen, om hvordan og hvorfor jeg blogget. Jeg hadde ikke noe mål og mening med den utover at jeg ville holde navnet mitt varmt på et vis.

20131030-082624.jpg

To forretningsutviklere sa jeg burde starte selskap på denne kunnskapen min på nettet og jeg bare: Hæ- selskap? Hvordan i alle dager skal jeg drive et selskap, det kan jeg ikke så mye om. Men, okei, da gjør jeg det. Så det gjorde jeg. Hoppet i det. Enkeltmannsforetak først og etterhvert AS. Chills AS som det forsatt heter, fordi jeg anbefalt om IKKE å skifte navn til Trinegrung AS hvis det skulle skje noe med selskapet. Avisene ønsker forsatt de tabloide sensasjonsoppslagene og derfor er saker som den over veldig stort for meg. Jeg er rørt, glad og føler endelig at tingene begynner å løsne. Og jeg fortjener det. Det har vært hard jobbing, som ikke er over, men endelig er noe lysere. Elsker det!

Link til saken hos Stavanger Aftenblad finner snart her. Venter på at den blir lagt ut.

Torsdag kveld skal jeg stille til nettmøte hos Stavanger Aftenblad og det har jeg aldri gjort før. Det blir og gøy! Hjemme fra min egen stue i Drammen skal jeg svare på det folk måtte lure på om nettet i Stavanger. Pluss, nå kommer jo Facebooknettkurset mitt snart…..jippi! Gleder meg til det! Hvis du ønsker forhåndstilbud om det nettkurset så legger du mailen igjen i boksen under. Så kommer det automatisk til deg når det lanseres. Det kommer før jul så en perfekt gave å ønske seg hihi. Les gjerne mer om KURSET HER. Eller legg igjen mailen under.


Facebook kurs trine grung 2013
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.