Denne uken hadde jeg Facebookkurs på Vestlandet. Lite ante jeg at turen skulle ta åtte timer fra jeg startet til jeg var framme på Skei hotell hvor jeg skulle være. Flyplassen på Sandane var stengt, men flyet valgte å dra likevel tre timer etter skjema. De kunne ikke lande på Sandane så vi endte i Sogndal hvor jeg kjørte med (eks)svigerbror til Skei. PUH for en tur!

Kvinnovasjon Nordfjordeid inviterte gründere i distriktet, og meg, til to døgn med læring om synlighet på nett, men Kong Vinter rår en ikke over så det ble kun en dag for min del. Dessverre. Kommer gjerne igjen!

Det er så kjekt å dra på slike samlinger og av alt jeg gjør nå er faktisk IRL worskshops det aller morsomste. Det er så mye kunnskap som for meg er selvfølgeligheter etter nesten 10 år på nettet, som andre elsker å lære. Og jeg digger å lære bort, virkelig. Det pleier å vare 3-4 timer og gir deltagere en reell kunnskap og verktøy til hvordan de skal bruke Facebook, hvorfor det er viktig med blogg og litt om hvordan en skal bygge for business på nett. Det er så gøy!!!

20131208-094812.jpg

Lansering av Facebook kurset som blir online er satt til 20 januar. Masse læring i video som ligger online, og du kan se de når DU vil i DITT tempo. Jeg tenker de fleste er opptatt i julestrien med gaver, julepynt og vasking av hus, og derfor er Facebook og markedsføring det siste de tenker på. MEN det er en genial måte og nå ut til kundene sine hvis en setter tingene i system og lærer seg hvordan. Derfor viktig å få med seg. Jeg lever av Facebook og denne bloggeni dag, uten en eneste annonse og det er jeg stolt av. Jeg liker ikke annonser og mener de har gått ut på dato for lenge siden.

Facebook kurset kommer på førjulsalg denne uken så følg med. Mye penger å spare på å signe seg opp nå på forhånd og jeg gleder meg så masse til å begynne!!!! Nye webinarer, ny kundeservice via egen gruppe på Facebook og masse læring til de som ønsker det. Tjoho.

Trine Grung scootergirl des 2013

Forrige helg var jeg på Sørreisa og Nord Norge har jeg forelsket meg i! Var på Senja, Finnsnes og flere steder og storkoste meg! Virkelig! Drømmer om å holde mange kurs i Nord Norge så gi beskjed om vi skal finne på noe sammen. Send meg en mail i boksen under så er vi igang. Gleder meg! ScooterGirl er mitt nye kallenavn..og jeg skal kanskje snart fortelle litt om hvem jeg var på tur med. Kanskje.

Boken på bildet leste jeg deler av i nord og det var litt av et liv jordmora i nord levde for en del år tilbake! Både vær og avstander gjorde sitt til at mange takket denne dama for jobben hun faktisk la ned. Mange lever i dag grunnet denne dama, så respekt til henne og boken som går inn i historien.

Sørreisa Trine Grung nov 2013
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.