Jeg er halvt gal, tror jeg. Eller innimellom stusser jeg over hva som driver meg og hva jeg holder på med. Men det varer aldri lenge nok av gangen til at jeg endrer noe, for uansett hvordan en vrir og vender på tingene så er en som en er. Og jeg er litt gal/sprø/egen art tidvis. Også med mitt siste prosjekt.

100 dager med trening, hver dag, og 100 minutter hver gang. Det er lenge. 1 time og 40 minutter, men IKKE blod, svette og tårer hver gang. Jeg passer på at det ikke blir høypuls mer enn 3-4 ganger i uken. Det kan det like gjerne være en tur opp på Landsfalltjern som gjelder, og fra her jeg bor i Drammen nå er det en perfekt tur. Da blir det litt puls opp, rundt vannet kjapp gange og så ned igjen. Liker. Min favoritt-tur.

Idag ble det spinning i en time med denne gjengen…herlig gjeng på Elixia i Drammen. Mange av de har jeg sett ansiktene til opptil flere ganger og de står på. Møtes stort sett hver morgen og drar en økt for å starte dagen. Etter denne timen ble det styrke på gulvet hjemme som inkluderte mage og rygg. Høypuls på spinningtime, da orker en ikke så mye annet etterpå.

20140106-114230.jpg

En ting som motvierer meg ekstra er å følge med på pulsen under trening, og med dagens teknologi er det enkelt. Jeg har aldri helt skjønt de der sonene og derfor er det digg når en kan lese det enkelt på en skjerm med egen pulsklokke. Kjøpte meg denne idag og har nå straks en profil som blir min. Jeg skal hete Triveline…haha. Siden jeg er så trivelig. Elixia i Drammen er et fint senter. Ikke noe jåleri og helt nedpå, passer meg bra!

Omtale i media:

Bergens Tidende http://www.bt.no/sprek/Hei_-tar-duAutfordringen–3034089.html#.Usvj62TuJR0

Adressa http://www.adressa.no/sport/sprek/article8911201.ece

NRK P1 i programmet BRØNCH http://radio.nrk.no/serie/broensj/dmpa08000114/05-01-2014

Stavanger Aftenblad http://www.aftenbladet.no/sport/sprek/Tar-du-utfordringen-3327254.html#.UsvsLmTuJR0

Sunnmørsposten http://www.smp.no/sprek/article8912257.ece

Aftenposten http://www.aftenposten.no/sprek/Ogsa-tur-i-marka-og-dansing-under-husrydding-er-trening-7425284.html#.Us0-LGTuJR0 

Agderposten  med Celine i spissen:

http://www.agderposten.no/nyheter/trimmer-i-hundre-minutter-hver-dag-i-hundre-dager-1.609325

20140106-114244.jpg

Det har blitt en del oppmerksomhet rundt dette prosjektet #100dager. Rart med det. Jeg var på Brønch på NRK P1 igår, til helgen kommer Drammens Tidende som vil følge meg jevnlig gjennom hele perioden, pluss Bergens tidende lager to saker. STAS! Det motiverer meg enda mer til å gi gass! Pluss at kjæresten skal hive seg med så fort han blir frisk….influensa skal en ikke spøke med. Trodde et sekund at han hadde smittet meg i helgen men heldigvis ga det seg!

Har du trent i dag? Lyst å være med? Om ikke 100 minutter hver dag så prøv i 100 dager!! Lyst? Del gjerne innlegget 🙂

Jeg oppdaterer Instagram og Facebooksiden min hver dag, så følg gjerne med der.

#100dager trinegrung.no 1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.