FOR en uke dette har vært! Jeg har sjelden vært mer effektiv, sjelden hatt mer energi og sjelden fått gjort mer på jobb enn nå. Er det de #100dager som smitter og gir effekt? Huden er finere enn på lenge, kroppen er lett og fin, strukturen er på plass i jobbsammenheng……det er liten tvil om at dette prosjektet gjør noe med en! Er det noe jeg anbefaler alle så er det litt trening hver dag. Hundre minutter kan gjøre en støl og sliten til tider, men i sum er det bare positivt. Det er viktig at det ikke er høypuls hver dag og derfor passer jeg på at pilates og yoga gjøres ofte i tillegg til andre aktiviteter som ikke sliter kroppen ut. Men bedre har jeg ikke hatt det på lenge!

Det har blitt ufattelig mye PR av dette prosjektet og mange steder i landet er det fler og fler som samles for lignende konsepter. I Arendal ryktes det om 60 dager og 60 minutter, og det er tydelig via Facebook at mange følger med og lar seg inspirere. SÅ kjekt, jeg blir enda mer gira!

Trine Grung 2 120114

Måtte bare ta med tilbakemeldingene jeg får fra kunder til venstre over her…jeg blir så stolt og glad! Over 200 kunder nå via nettet og gruppen vokser hver uke. KUN en uke til Facebookkurset lanseres og over 60 har meldt seg på FØR lansering! TUSEN TAKK!! Det betyr masse at så mange ønsker å jobbe med meg og jeg strekker meg langt for at hver og en skal lykkes. Kundeservicen min via Facebook skal en lete lenge for å finne bedre…jeg svarer asap når noen spør via gruppene til de enkelte kursene. Viktig med fornøyde kunder, uten lever en ikke i og av sosiale medier.

Trine Grung 3 120114

Hver eneste dag oppdaterer jeg Instagramkontoen min med bilder fra turer jeg er på. Det blir klart litt mer nå med dette prosjektet de neste 100 dager, eller nå gjenstår «kun» 91 hehe. Jeg kjenner det i musklene men kommer ikke til å gi meg. Kroppen vil venne seg til det litt etter litt, det vet jeg.

På fredag spilte vi inn promo til Facebookkurset og Kurt var med. Han knipset og filmet om hverandre og jeg nøstet bildene sammen til en collage. Elsker collage hahaha. Jeg hadde på meg penkjolen og DEILIG å kjenne at den passer perfekt nå som jeg har trent en del og hatt fokus på bra kosthold etter julen. Det er den største motivasjonen av de alle: klærne passer bedre.

Trine Grung 120114

Imorgen forsetter innspillingen til kurset og jeg gleder meg så masse. Jeg har aldri hatt det bedre enn nå om dagen. Fanstastisk snill kjæreste, jobben går så det suser, livet i Drammen har tilpasset seg og jeg elsker marka her….jeg har frihet til å jobbe hvor og når jeg vil fra hele verden…..en kan ikke ha det bedre, rett og slett. Etter tøffe tak de siste fem årene setter jeg ekstra stor pris på denne tiden. Livet er godt, håper du blir inspirert hvis du er på et tøft sted akkurat nå. Alt snur, det er jeg et levende bevis på!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.